Здравейте колеги,случи се нещо много странно сколата ми както имаше централно заключване сега вече няма!Пробвах да заключвам с ключът но пак става само врата по врата,имам и аларма не заводска но не вярвам да е от нея,бушонът под волана е здрав!Знае ли някой дали има някъде реле или друг бушон за централното за да проверя!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Изчезна централното заключване 156
Collapse
X
-
Пробвай следното:
Запали колата и с бутончето на вратата пробвай дали ще заключи всичките и отключвай,кото дръпнеш лостчето за отваряне на вратата.Ако стане номерът,направи го няколко пъти да си намести акъла и после ще почне да си работи нормално.
Малко ми се получи на трапища мисълта,но се надявам да си ме разбрал.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Тоя номер миналата година мойта ми го прави няколко пъти. След няколко часа се оправяше сама. Така и не съм търсил от къде е проблема. Тази година не го е правила.
Причините??? Слаб акумулатор, лоши връзки, зацапани клеми...все такива леки и почти неоткриваеми проблемчета.ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от gjulizar83 Покажи съобщениена мен ми става така понякога. с афтърмаркет аларма. не се заключват вратите ,а пък се пуска алармата. паля и гася колата и се оправя.Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от gjulizar83 Покажи съобщениесигурно майкрософт са прайли алармите - иска рестарт :Д . всъщност като се развали така и пробвам с ключа да заключа се затваря само шофиорската врата. самото централно нещо изчезва.Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
И на мен ми се е случвало да откаже, но и няколкото пъти е имало определен повод.Примерно, точно когато заключвам, и някой в този момент затваря някоя от вратите.Един път ми се случи, защото задната врата беше затворена на първия зъб, заключих, но нали се връща заключването, когато има не добре затворена врата, един приятел я натисна да щракне, без да я отвори и да да я затвори на ново, като трябва, и тогава отказа.Палене и гасене на мотора, и се оправя.Last edited by краси; d.m.y г., 10:17.Alfa 156 2.4 JTD
Honda CBR600RR 2008
Comment
-
Изрових едни снимки преди когато слагах модула за вдигане на стъклата към централното. На снимките бялата кутиика е мултифънкшън модула за централното и стъклата. Още тогава я разглобих. Платката се беше окислила цялата. Последва измиване със спирт, обдухване с духалката на всички спойки, после пръскане със спрей антиокис на цялата платка. Става като лаково покритие. След зглабянето и монтажа не съм имал проблеми централното. Оправи се и таймера на плафона. Когато отключвах преди не светваше нищо. Само с отваряне на врата светваше.
Общо взето там са проблемите с централното и стъклата.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
Comment